≡ Menu

Waar staat “hacking” voor?

Hacking: De zwakke plek van een systeem vinden en uitnutten.

Het woord growth staat voor groei. Growth hacking is dus eigenlijk niks anders dan op een creatieve manier de zwakke plekken in je groei systeem vinden. Het gaat er om dat je constant de status quo uitdaagt om daar het maximale rendement uit te halen.

Veel bedrijven zien niet de potentie van wat er mogelijk is met hun assets. Een growth hacker kijkt met andere bril naar hetzelfde. Een goede growth hacker zou je vrij snel moeten kunnen vertellen wat zijn methodiek zou zijn om snel te testen waar het groei potentieel zit.

Nu ben ik benieuwd. Waar heb jij in het verleden een zwakke plek in je groei systeem gevonden?

De beste growth hacking tips

Gratis in je inbox

Alleen voor growth hacking

Comments on this entry are closed.